Κλαρκ

banner imagebanner image

Κλαρκ Πτολεμαΐδα
Εξυπηρετούμε την Δυτική Μακεδονία αλλά και όλη την ΕλλάδαΗ εταιρεία ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΙΜΟΣ & ΥΙΟΙ που βρίσκεται στη Κοζάνη - Πτολεμαΐδα, δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων καθώς και με ανυψώσεις από το 1997.

 
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό πάσης φύσεως φορτώσεις ή εκφορτώσεις εμπορευμάτων, αντικειμένων, παλετών, και εμπορευματοκιβωτίων από containers και φορτηγά με κλαρκ.
 

 
 
Ενοικιάσεις Κλαρκ Κοζάνη
Εάν χρειάζεστε κλαρκ, η εταιρεία μας διαθέτει προς ενοικίαση ανυψωτικά μηχανήματα (κλαρκ) με η και χωρίς χειριστή, με την ώρα, με τη μέρα, ή για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε σε οικονομικές τιμές. 
 
Γιατί να αγοράσετε ένα κλαρκ το οποίο σίγουρα κοστίζει, όταν μπορείτε να ενοικιάσετε ένα για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε έχοντας σταθερό και προϋπολογισμένο κόστος χρήσης και χωρίς να χρειάζεται να το συντηρήσετε εσείς. 
 
Όλα μας τα μηχανήματα συντηρούνται συνεχώς και είναι άψογα διατηρημένα, έτσι θα μπορέσετε να κάνετε την δουλειά σας γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση.  Ακόμα, με έξτρα χρέωση υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρουμε το κλάρκ με δικά μας φορτηγά στο χώρο που εσείς επιθυμείτε. Στόχος μας είναι η άμεση, αποτελεσματική και οικονομική εξυπηρέτηση των πελατών μας στη
Δυτική Μακεδονία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

1ο ΧΛΜ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΚΟΖΑΝΗ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Κιν: 6973498028