Μεταφορές - Μετακομίσεις

banner imagebanner image
Μεταφορές - Μετακομίσεις Πτολεμαΐδα

Εξυπηρετούμε την Δυτική Μακεδονία αλλά και όλη την Ελλάδα


 

Η μετακόμιση δεν είναι εύκολη υπόθεση η εταιρεία μας όμως την κάνει εύκολη.

 

Η εταιρεία ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΙΜΟΣ & ΥΙΟΙ που βρίσκεται στη Κοζάνη - Πτολεμαΐδα, δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων από το 1997 και έχει πραγματοποιήσει έως σήμερα χιλιάδες μεταφορές μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας πάντα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για κάθε πελάτη μας. 
 
Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να  εκτιμήσουμε την μετακόμιση ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που θα συμβαδίσει με την οικονομική σας δυνατότητα.
 
Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων, καταστημάτων κ.α. καθώς και μεταφορές από και προς όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα που θα κάνουν την μετακόμιση σας πιο εύκολη. Η ομάδα μας είναι σε θέση να αναλάβει και την μεταφορά ειδικών και βαρέων αντικειμένων όπως πιάνων, έργων τέχνης κ.α. 
 
Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να αναλάβει και το αμπαλάρισμα τον αντικειμένων σας προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια τους. 
 
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη μετακόμισή σας με ειδικευμένο προσωπικό και εγγυημένη ασφαλή μετακόμιση. Είμαστε στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε και να εκτελέσουμε με απόλυτη ακρίβεια και ιδιαίτερη προσοχή τη μετακόμισή σας, εξασφαλίζοντας για εσάς θετική έκβαση σε κάθε σχετικό εγχείρημα.
 
 

 

Στόχος μας είναι η άμεση, αποτελεσματική και οικονομική εξυπηρέτηση των πελατών μας στη
Δυτική Μακεδονία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

1ο ΧΛΜ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΚΟΖΑΝΗ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Κιν: 6973498028