ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner imagebanner image
Γερανοί Σίμος & Υιοί 

Γερανοί - Ανυψωτικά μηχανήματα - Μεταφορές Μετακομίσεις Κοζάνη - Πτολεμαΐδα


 
Η εταιρεία ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΙΜΟΣ & ΥΙΟΙ που βρίσκεται στη Πτολεμαΐδα στο νομό Κοζάνης στη Δυτική Μακεδονία στο 1ο χλμ Περδίκα - Φλώρινα και στο 4ο χλμ Πτολεμαΐδα - Περδίκα,  δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων καθώς και με ανυψώσεις από το 1997. Η εμπειρία που έχουμε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και κυρίως διότι οι εργασίες μας είναι περίπλοκες, έχουν κάνει το προσωπικό μας ικανό να δώσει λύσεις και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. 
 
Ο σύγχρονος και αξιόπιστος εξοπλισμός μας καθώς επίσης η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών, το έμπειρο προσωπικό και η τεχνογνωσία που κατέχουν σημαίνουν για τους πελάτες μας, ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Η επιτυχία και η συνέπεια στις εργασίες μας έχει ως αποτέλεσμα την συνεχόμενη αύξηση του πελατολογίου μας. 
 
Τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματά μας σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυώνται ολοκληρωμένες λύσεις στις απαιτήσεις του συνεχούς αυξανομένου πελατολογίου μας. 
 
Οι χειριστές των μηχανημάτων αλλά και οι οδηγοί των φορτηγών μας διακρίνονται από την επαγγελματική τους κατάρτιση, έχουν πολύχρονη εμπειρία και επίσης εκπαιδεύονται από την εταιρεία σε θέματα ασφάλειας και υγείας που αφορούν τις εργασίες τους.
 
Με έδρα στην περιοχή της Εορδαίας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό: 
> Μεταφορές - Μετακομίσεις
> Ανυψώσεις
> Βαριές - Ειδικές Μεταφορές 
> Γερανομεταφορές
> Καλαθοφόρα 
> Κλαρκ
> Αμμοβολές κ.α.
 
 

 

Στόχος μας είναι η άμεση, αποτελεσματική και οικονομική εξυπηρέτηση των πελατών μας στη
Δυτική Μακεδονία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

1ο ΧΛΜ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΚΟΖΑΝΗ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Κιν: 6973498028